Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan sesler duymak

Rüyada mezardan sesler duymak

Rüyada mezardan sesler duymak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, bir fitne çıkarmaya, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, makamını garantileyeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezardan sesler duymak gördüyseniz:

  • Sizden istenen şeyleri gerçekten yapmak istemiyorsanız, fikirlerinizi bir şekilde ifade etmenizde fayda var.

Rüyada mezardan sesler duymak hayatından çıkaracağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta ses duymak hareketli ve hoş günler geçireceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mevlit okutacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan ses duymak yeni bir ev alınacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan ses duymak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada saz sesi duymak dünya hayatından yana da razı geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Rüyada teyzenin sesini duymak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, rahata kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments