Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün masası görmek

Rüyada düğün masası görmek

Rüyada düğün masası görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada düğün masası gördüyseniz:

  • Paranızı veya zamanınızı organize etme çabanız gereken sonucu vermeyebilir.

Rüyada düğün masası görmek kişinin afiyette kalacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Rüyada masa yaptırmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa yıkamak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü masa görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada tahta masa sandalye görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika masa görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments