Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün için altın almak

Rüyada düğün için altın almak

Rüyada düğün için altın almak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada düğün için altın almak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, onlarla ayrı düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada altın ve düğün görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada düğün için altın almak çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde altın görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada düğünde altın toplamak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Rüyada düğünde altın takmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments