Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde altın takıldığını görmek

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada düğünde altın takıldığını gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde para takıldığını görmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada düğünde takı takıldığını görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada altın küpe takıldığını görmek çalışmaların beğeni almayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine altın takıldığını görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sağlığının bozulacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada birine altın takıldığını görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, daha rahat para kazanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments