Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kendini düğün hazırlığında gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak talihin yüze güleceğine, fakirlikten kurtulmaya, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işaret eder.

Rüyada düğün hazırlığını görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, düşmanından kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada kendini düğün hazırlığında görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlıkları görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments