Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek ekmek ve dünya malı alacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Bazı kapılar kapanırken, yenilerini açmanın da zamanının geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada düğün hazırlıkları görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine işarettir.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğün hazırlığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments