Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün için hazırlık yapmak

Rüyada düğün için hazırlık yapmak

Rüyada düğün için hazırlık yapmak kurulu düzenin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, rakiplerini alt edeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak kudret ve hidayet sahibi olacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, can sıkıntısının geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, şöhret ve hayır getireceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments