Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına işarettir.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi düğün hazırlığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet eder.

Rüyada düğün için hazırlık yapmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının düğün hazırlığını görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına işarettir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, günaha gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments