Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün hazırlığını görmek

Rüyada düğün hazırlığını görmek

Rüyada düğün hazırlığını görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, helal lokmalar yiyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada düğün hazırlığını gördüyseniz:

  • Kısa masafeli yolculuklar ya da ziyaretler belli anlaşmaların neticelenmesinde veya belli kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada kendi düğün hazırlığı yapmak çekilen çilelerin sona ereceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün hazırlıkları görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün hazırlıkları yaptığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına inanılır.

Rüyada düğün hazırlığı yaptığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, herkesin rahat edeceğine, yapacağı planların altüst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi düğün hazırlığını görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yanlış işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sünnet düğünü hazırlığı yapmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle düğün hazırlığı yapmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments