Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün gitmek

Rüyada düğün gitmek

Rüyada düğün gitmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün gitmek gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Rüyada sünnet düğününe gitmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının düğününe gelinlikle gitmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, onların önüne geçeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşınla düğüne gitmek toparlanacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet eder.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlandığını görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akraba düğününe gitmek bedeninin şifaya kavuşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada süslenip düğüne gitmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının düğününe gitmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments