Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün çeyizi görmek

Rüyada düğün çeyizi görmek

Rüyada düğün çeyizi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok yıpranacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün çeyizi gördüyseniz:

  • Tartışmalara neden olabilecek laflar etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada düğün çeyizi görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada çeyiz eşyası görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz çalmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz yerleştirmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, onu uyaracağına delalet eder.

Rüyada çeyiz çıktığını görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işarettir.

Rüyada çeyiz yıkamak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz çeyiz görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, düşmanlarının güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyizin gittiğini görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments