Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz çalmak

Rüyada çeyiz çalmak

Rüyada çeyiz çalmak kazalardan ve belalardan korunacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada çeyiz çalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada çeyiz çalmak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz hediye almak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz sermek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyizlik patik görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyizlerini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, mevkie edineceğine delalet eder.

Rüyada kendi çeyizini sermek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çeyizi görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Rüyada çeyiz mağazası görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments