Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyizin gittiğini görmek

Rüyada çeyizin gittiğini görmek

Rüyada çeyizin gittiğini görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, sıhhat kazanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, ne yöne gideceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına delalettir.

Rüyada çeyizin gittiğini gördüyseniz:

  • Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

Rüyada çeyize bakmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyizlik eşyalar görmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ekmeğine leke süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyizin gittiğini görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yoksulluğa, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çeyizini görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çeyizlik dantel görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Rüyada çeyiz sandık görmek anne babaya müjde verileceğine, rızkının eksileceğine, içinin de rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bebek çeyizi görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments