Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz yerleştirmek

Rüyada çeyiz yerleştirmek

Rüyada çeyiz yerleştirmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada çeyiz yerleştirmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz.

Rüyada çeyiz yerleştirmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada çeyizlerini görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyiz mağazası görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz çeyiz görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada çeyizlik eşya aldığını görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada çeyizini görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyizler görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin çeyizini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, elindekileri de kaptıracağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments