Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık düğme görmek

Rüyada kırık düğme görmek

Rüyada kırık düğme görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, borçlarının kapacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hırsızlık yapacağına, para ve makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık düğme gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık düğme görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada düğmenin kopması görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada düğme çözmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, büyük bir yenilgi alacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kol düğmesi aramak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğme aramak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük düğme görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada düğme yutmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulur.

Rüyada renkli düğme görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, çok zor günler geçireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments