Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğmeler görmek

Rüyada düğmeler görmek

Rüyada düğmeler görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, darlığa düşmeyeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğmeler gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada düğme iliği görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada kol düğmesi hediye almak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalettir.

Rüyada düğme görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğmeler görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada düğme kaybetmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kol düğmesi görmek masa başı bir işe gireceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, onurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada düğme satın almak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret eder.

Rüyada düğme bulmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments