Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme bulmak

Rüyada düğme bulmak

Rüyada düğme bulmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, birçok iş teklifi alınacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, şansının geri döneceğine, kararlar alacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme bulmak gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada düğme bulmak işlerinin açılacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına delalettir.

Rüyada düğme diktirmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada düğme iliği görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi düğme görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret eder.

Rüyada düğme sökmek daha fazla gelir sahibi olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil düğme almak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, o işi canlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık düğme görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments