Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağın yara olduğunu görmek

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek sorunlu bir döneme gireceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Rüyada dudak yarası görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudak yara görmek gayrimenkul işine girileceğine, zararların üst üste geleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek müjdeli haberler alınacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, yaşamının uzun olacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarda yara görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudakta yara görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments