Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak yara görmek

Rüyada dudak yara görmek

Rüyada dudak yara görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada dudak yara gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Rüyada dudak yarası görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine delalettir.

Rüyada dudakta yara görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, rızkının kesilmeyeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, keyifli olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, içinin huzurla dolacağına işaret eder.

Rüyada dudaklarda yara görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudak yara görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments