Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarda yara görmek

Rüyada dudaklarda yara görmek

Rüyada dudaklarda yara görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, başarılarını arttıracağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudaklarda yara gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada dudakta yara görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine yorulur.

Rüyada dudağın yara olduğunu görmek geniş geniş yaşayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarda yara görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada dudak yara görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada dudak yarası görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dudağında yara olduğunu görmek güzellik ve hayır geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments