Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerinde sivilce görmek

Rüyada her yerinde sivilce görmek

Rüyada her yerinde sivilce görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, işinde yükseleceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sevgisinin artacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerinde sivilce görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına inanılır.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, yeni siparişler alacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalettir.

Rüyada her yerinde kıl görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada her yerinde yara görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek saygın ve ünlü biri olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments