Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakta kıl görmek

Rüyada dudakta kıl görmek

Rüyada dudakta kıl görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudakta kıl gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Rüyada dudağında kıl çıktığını görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada dudak üstünde kıl görmek hedeflere ulaşılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dudakta kıl görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek farklı şeyler deneyeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada yarık dudak görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini dudaktan öpmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaktan öpmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments