Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak yaptırmak

Rüyada dudak yaptırmak

Rüyada dudak yaptırmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudak yaptırmak gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bir karar vermek ya da tercihte bulunmak durumunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kalın dudak görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya yorulmaktadır.

Rüyada dudaktan ısırmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dudak görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yarınlara bakacağına yorulur.

Rüyada dudakta öpüşmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudak opmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudak deldirmek sıkıntılarının artacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dudak parlatıcısı sürmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, işveren koltuğunda oturacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments