Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaktan ısırmak

Rüyada dudaktan ısırmak

Rüyada dudaktan ısırmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Rüyada dudaktan ısırmak gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada dudaktan ısırmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada dudağını ısırmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudak ısırmak sevinçten adeta havalara uçacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin dudağını ısırmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin dudağını ısırmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine rivayet eder.

Rüyada dudağı ısırmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulur.

Rüyada dudak ısırmak görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments