Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak opmek

Rüyada dudak opmek

Rüyada dudak opmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalettir.

Rüyada dudak opmek gördüyseniz:

  • Bazı hamlelerinizi gizlice gerçekleştirmek veya diğerlerinin işlerinize karışmasını engellemek amacında olabilirsiniz.

Rüyada dudak boyası görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni dudaktan öptüğünü görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulur.

Rüyada dudağa küpe takmak beklentilerin hızla gerçek olacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada kadının dudağından öpmek geçim derdinin son bulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Rüyada dudaklarının yara olduğunu görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yeni malların alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşıyla dudaktan öpüşmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpülmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, bereket ve huzur getireceğine inanılır.

Rüyada bayanla dudaktan öpüşmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, isteklerine kulak vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments