Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakta öpüşmek

Rüyada dudakta öpüşmek

Rüyada dudakta öpüşmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Rüyada dudakta öpüşmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada dudak yarası görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Rüyada dudağa kına yakmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada kuzenini dudaktan öpmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek mal ve mülk sahibi olunacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada dudağını dikmek sorunların artacağına, ticaretin önünün açılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Rüyada dudaktan öpülmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dudakların yara olduğunu görmek çok hayırlı insan olunacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments