Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dua yutmak

Rüyada dua yutmak

Rüyada dua yutmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, elde edilen nasibin artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinde başarılı olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dua yutmak gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada dua yutmak dünya mallarına karşı hırslanacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı yutmak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplu iğne yutmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada altın yüzük yutmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ilac yutmak rahat yaşayacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, borçlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dil yutmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Rüyada saç teli yutmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada bıçak yutmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments