Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüşmek etmek

Rüyada dövüşmek etmek

Rüyada dövüşmek etmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, bunu şeref sayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, işe ve aşa kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövüşmek etmek gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Rüyada birisiyle dövüşmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet eder.

Rüyada polisle dövüşmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada horozla dövüşmek yepyeni biri haline geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı dövüşmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada düşmanınla dövüşmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla dövüşmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulur.

Rüyada kardeşle dövüşmek işlerinin tutacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada dövüşmek etmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, saadetinin yükseleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments