Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı dövüşmek

Rüyada karşılıklı dövüşmek

Rüyada karşılıklı dövüşmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıklı dövüşmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizin duygusaldan çok fiziksel ağırlıklı olmaları mümkündür.

Rüyada karşılıklı dövüşmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, borcunun çok olacağına yorulur.

Rüyada cinle dövüşmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada kılıcla dövüşmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, engellerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınla dövüşmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada biriyle karşılıklı oynamak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşılıksız çek görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle dövüşmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments