Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle dövüşmek

Rüyada polisle dövüşmek

Rüyada polisle dövüşmek dertlerinin sonunun geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Rüyada polisle dövüşmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla sosyalleşebilir veya yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada polisle dövüşmek onlara doyasıya sarılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayla dövüşmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga etmek dövüşmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada yılanla dövüşmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aylık gelirinin artacağına işarettir.

Rüyada timsahla dövüşmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kavga edip dövüşmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşınla dövüşmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada bıçakla dövüşmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kötü gününden de geri duracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments