Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle dövüşmek

Rüyada birisiyle dövüşmek

Rüyada birisiyle dövüşmek ihanet göreceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle dövüşmek gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada anneyle dövüşmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplanla dövüşmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada polisle dövüşmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kindar olacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanınla dövüşmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozla dövüşmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, her gün daha fazla dolacağına yorulur.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşiyle dövüşmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada cinle dövüşmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments