Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövüş etmek

Rüyada dövüş etmek

Rüyada dövüş etmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dövüş etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada birinin dövüştüğünü görmek daha iyi anlaşır olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövüş edenleri görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada dövüşçü olmak maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada dövüştüğünü görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada dövüş izlemek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işarettir.

Rüyada öküzlerin dövüştüğünü görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövüş görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dövüş etmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments