Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dövmeye çalışmak

Rüyada dövmeye çalışmak

Rüyada dövmeye çalışmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada dövmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Rüyada dövmeye çalışmak güveninin artacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işarettir.

Rüyada birini dövmeye çalışmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kılıç dövmesi görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Rüyada sırtına dövme yaptırmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında dövme görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine inanılır.

Rüyada silinmiş dövme görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kola dövme yaptırmak herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments