Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç dövmesi görmek

Rüyada kılıç dövmesi görmek

Rüyada kılıç dövmesi görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, bir yandan cenaze olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç dövmesi gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Rüyada kılıç dövmesi görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada vücutta dövme görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine tabir olunur.

Rüyada kartal dövmesi yaptırmak hayali kurulan eve ulaşmaya, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada adam dövme görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda dövme görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine dövme yapmak yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments