Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında dövme görmek

Rüyada bacağında dövme görmek

Rüyada bacağında dövme görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kazancının daha da artacağına yorulur.

Rüyada bacağında dövme gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Rüyada bacakta dövme görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağında dövme görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak kapalı olan kısmetinin açılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada başkasında dövme görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birinin dövme yaptırdığını görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövmeli görmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, muradın olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments