Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Rüyada kollarında dövme görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda dövme görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yeni bir eve taşınacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet eder.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hayallerinin peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada kolda dövme görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada dövmeli kol görmek üzüntülerinin sona ereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna dövme yapmak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments