Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostunu görmek

Rüyada dostunu görmek

Rüyada dostunu görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, insanların hayır dualarını alacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dostunu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada eşinin dostunu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dostunu ağlarken görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir dost görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada dostlarla yemek yemek huzurun kaçacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Rüyada yakın dostlarını görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanıyla dost olduğunu görmek aileye büyük bir ev alınacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada dostundan ayrılmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments