Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostlarla yemek yemek

Rüyada dostlarla yemek yemek

Rüyada dostlarla yemek yemek kişinin şifa bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada dostlarla yemek yemek gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada dostlarla yemek yemek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dost kazığı yemek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, elinize para geçeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir dostu görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına yorulur.

Rüyada kaplanla dost olmak hayır getirecek bir işe girileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin dostunu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktaki dostu görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye rivayet eder.

Rüyada dostunu düşman görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments