Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın dostlarını görmek

Rüyada yakın dostlarını görmek

Rüyada yakın dostlarını görmek yanlışlara düşeceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın dostlarını gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada yakın dost görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada yakın dostlarını görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın dostunu görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın dostunu görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eş dost görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kaplanla dost olmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dost görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada dostu görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments