Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostunu ağlarken görmek

Rüyada dostunu ağlarken görmek

Rüyada dostunu ağlarken görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dostunu ağlarken gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada dostunu ağlarken görmek planlarının işe yarayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski dosta sarılmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına delalettir.

Rüyada dostlar görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yakın dostlarını görmek ticaretinin de hızlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada baba dostu görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sebep olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eski bir dost görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dostu düşman görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments