Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostundan ayrılmak

Rüyada dostundan ayrılmak

Rüyada dostundan ayrılmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, eline büyük paralar geçeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, umutların biteceğine, yani babasına benzeyeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada dostundan ayrılmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Rüyada dostundan ayrılmak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada başbakanla dost olmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının dostunu görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostunuzla barışmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dost edinmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok kötü günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski dostlar görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostunu öpmek başarıya ve zafere doymayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanını dost gibi görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments