Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin bir dostu görmek

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, rütbesinin artacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin bir dostu gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir.

Rüyada sevdiği dostunu görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin dostunu görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, onu hayallerine kavuşturacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret eder.

Rüyada düşmanını dost görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet eder.

Rüyada dostları görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Rüyada bir dostun öldüğünü görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments