Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostuna sarılıp ağlamak

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, aksiliklerin yaşanacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Rüyada dostuna sarılıp ağlamak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada dostunun ağladığını görmek büyük borçların altında ezileceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski dosta sarılmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir dosta sarılmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir dosta sarılmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dostuna sarılmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşına sarılıp ağlamak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babaanneye sarılıp ağlamak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hayra ve esenliğe yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments