Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostlar görmek

Rüyada dostlar görmek

Rüyada dostlar görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalettir.

Rüyada dostlar gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Rüyada dostla düşman olmak yaşanan maddi problemlerin artacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yakın dostunu görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dost edinmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir dosta sarılmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın dostlarını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada sevdiği bir dostunu görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada düşmanını dost görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dostunu hasta görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, maddi kriz yaşanacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments