Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba dostu görmek

Rüyada baba dostu görmek

Rüyada baba dostu görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, güzel bir iş fırsatına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada baba dostu gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Rüyada baba dostu görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalettir.

Rüyada dostluk kurmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, bahtın açılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işarettir.

Rüyada en iyi dostunu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, iyileşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin bir dostu görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, memur ise terfi edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaş dost görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun dostunu görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, duygularının ön plana çıkacağına, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dost kazığı görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir dostla barışmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ticaretinin de hızlanacağına, kendisini iyi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments