Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabaya küsmek

Rüyada akrabaya küsmek

Rüyada akrabaya küsmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, kendi işinin sahibi olacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, onlara değer vereceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalettir.

Rüyada akrabaya küsmek gördüyseniz:

  • Belli bir planınızda veya düzenlemede ani aksilikler veya boşluklar oluşabilir.

Rüyada akrabayla küsmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabalarla küsmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine işaret eder.

Rüyada akrabaya küsmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşa küsmek borç içinde bir yaşam süreceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşınla küsmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı tabir olunur.

Rüyada herkesle küsmek kendi işinin patronu olunacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine küsmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşına küsmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments