Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasına küsmek

Rüyada babasına küsmek

Rüyada babasına küsmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, kazancının iki kat artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada babasına küsmek gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada anne babaya küsmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada babaya küsmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba küsmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasına küsmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, hidayete ereceğine işaret eder.

Rüyada babasıyla küsmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada patrona küsmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye küsmek işini en iyi şekilde yapacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada anneye küsmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, zorluklarının son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments