Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dostuna küsmek

Rüyada dostuna küsmek

Rüyada dostuna küsmek bereketin ve verimin geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dostuna küsmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Rüyada dostunla küsmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, şansının kendisinden yana olacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dostuna küsmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyla küsmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Rüyada kaynanaya küsmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada patrona küsmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasına küsmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, parasız kalmaya, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada en iyi arkadaşınla küsmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinle küsmek eline geçen paraları tutamayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments