Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine küsmek

Rüyada ölmüş birine küsmek

Rüyada ölmüş birine küsmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük paralar kazanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine küsmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Rüyada sevgilisine küsmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine küsmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip küsmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, gülen yüzünün de solacağına, her zaman hürmet göreceğine delalettir.

Rüyada anne babaya küsmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada teyzeyle küsmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada en iyi arkadaşla küsmek kişinin şifaya kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada akrabayla küsmek kazancının çoğalacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye küsmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments