Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga etmek küsmek

Rüyada kavga etmek küsmek

Rüyada kavga etmek küsmek onu alkışlayacağına, umutlarının kırılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga etmek küsmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kavga edip küsmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada kavga etmek küsmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, hedeflere ulaşılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşınla küsmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyle küsmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dostunla küsmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarıyla küsmek moralinin, keyfinin kaçacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada komşuya küsmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşınla küsmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments